Utbud

Mat och dryck

I Nacka strand finns klassiska restauranger, ett mysigt brasserie i hamnen såväl som och en av Sveriges bästa food truck. Här har varje smak sin plats och här finns allt från nygräddat till vällagat.

Restaurant J

Restaurant J är ett marint brasserie precis intill vattenbrynet. Här ackompanjeras den vällagade maten alltid av en fantastisk utsikt över fjärden. Enkelt, men förstklassigt är ledorden, maten tillagas på restaurangens favoritråvaror från hav och land, om möjligt från någon av de 30.000 öarna i Stockholms skärgård.

Läs mer
Besök webben
Boka bord
Hitta hit

Funky Chicken Food Truck

På vardagar hittar du Funky Chicken Food Truck mitt i Nacka strand, runt torget. Den är lätt att upptäcka, dels på grund av det moln av ljuvlig väldoft som omger den, men även av den folkmassa som köar för en chicken over rice eller deras berömda burgare.

Besök webben
Läs mer John och Johans succéhistoria
Hitta hit

 

Savör Restaurang och Bageri

Savör Restaurang och Bageri är en skön oas med allt från bakverk och sallader till varmrätter och charkbrickor. Här väljs råvaror efter säsong, gärna ekologiskt och närodlat. Handla nybakat bröd till frukost eller mumsiga bakverk till fikat, njut av dagens rätter och krispiga flat breads på lunchen. På Savör kan du även beställa mat till ditt lunchmöte eller företagsevent.

Besök webben
Hitta hit

Forna Romano

Pizzor för alla tillfällen hittar du här! Ljuvliga, väldoftande, vedugnsbakade pizzor. Dessutom finns det pasta och även riktigt goda sallader för dig som inte är på pizzahumör. Ät på plats, köp med eller beställ direkt hem.

Besök webben
Hitta hit

Miss Goong Sushi

Här hittar du sushi i alla dess former och smaker och till lunch serveras, även en traditionell thairätt varje dag. Här finns också olika sallader, bentolåda, pokébowl’s, dumplings och yakiniku. Miss Goong Sushi har även take-away.

Besök webben
Hitta hit