Om Torghuset


Torghuset är en fristående byggnad på 3000 kvm  med inbjudande entré mot livfulla JW Svenssons Torg och med närhet till bussterminalen – där de åtta busslinjerna som trafikerar området passerar med täta turer. Byggnaden ligger delvis i suterräng och entréplanet (Plan 8) har entré mot väst och livfulla JW Svenssons Torg. Att entréplanet ligger på Plan 8, beror på att det finns sex plan (1000 kvm) under markplan som idag disponeras som förråd, teknikutrymmen och garage. Många med direkt access till det stora torggaraget. Från entréplan och uppåt finns totalt fem plan. Den södra sidan av Plan 9 ligger på marknivå mot en övre torgyta och hela planet kan göras om till en restaurang med egen entré från söder. Plan 10-12 är idag kontorsytor, där plan 11-12 är sammanlänkade med en interntrappa. Torghuset har även en glasad gång som förbinder byggnaden med grannfastigheten Pelarhuset, som också finns tillgänglig för uthyrning.

ADRESS: Augustendalsvägen 20, 131 51 Nacka strand
STORLEK: Ca 3000 kvm
VÅNINGAR: 5 ovan mark
BYGGÅR: 1993
TILLTRÄDE: Sommaren 2019

För att skriva ut säljblad och se fler bilder: besök Torghuset på objektvision.

Om Nacka strand


Förbättra dina utsikter i Nacka strand
Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Service på plats
Många av våra hyresgäster har verkligen hittat hem i Nacka strand. Vilket inte minst märks på att de i väldigt stor utsträckning förnyar sina hyreskontrakt. För att säkerställa att våra hyresgäster får en hög service har vi ett förvaltnings- och servicekontor i Nacka strand. Det gör att vi alltid finns på plats och att du som hyresgäst enkelt har tillgång till oss. Vi erbjuder ett antal servicetjänster som reception, entréservice, catering, bud- och leveransbeställning, godshantering, säkerhet, städning, taxi och transport, larm, rondering och vaktmästeritjänster.

Konferenser, möten och mässor
I Nacka strand finns flera naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Här ligger Hotel J, ett designhotell med Newport-atmosfär, Restaurant J, ett marint brasserie vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär och Fabrikörsvillan, ett konferenscenter i modern och kreativ miljö. Här ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, Nacka Strandsmässan med inspirerande miljöer för alla tillfällen. I mässhallen finns allt från unika fabrikslokaler med industrikaraktär på upp till 3000 kvm, till mindre mötesrum med vackra trägolv, mjuka varma färger och sköna möbler av modern design.

Goda förbindelser
Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken och i Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand.