Stort utbud, tillgängligt för alla

I Nacka strand finns det utbud och den service du behöver i din vardag. Läget är alltid till din fördel – och det finns alltid något att göra. Vartefter stadsdelen växer under de kommande åren så kommer serviceutbudet att öka.

Nacka strand är stort och litet på samma gång. Många samlas kring det lilla torget i centrum, med närhet till bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör, bank, kiosk, etc.. SATS erbjuder ett rymligt och fräscht gym och för avkopplande behandlingar finns Njuta SPA. För de små finns Lek & Bus, ett inspirerande och annorlunda lekland. Och skulle du sakna något är det bara en kort promenad till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker.

Här finns också många trivsamma platser för konferenser, representation, luncher, möten och after works. Hotel J samt Restaurant J, ett marint brasseri precis vid vattenbrynet, Tornvillan , ett konferenscenter i anrik atmosfär samt den ståtliga Fabrikörsvillan, som också har öppet för möten och konferenser.

I Nacka strand finns också en av Stockholms större mässanläggningar, NackaStrandsMässan, inhyst i en unik fabrikslokal av industrikaraktär. Mässan rymmer lokaler på närmare 6000 kvm fördelat på några olika hallar i två byggnader samt mindre mötesrum inredda med värme och en känsla för stil.