Julbord i Nacka Strand

2019-11-19

Julbord i Nacka Strand

Julen närmar sig och så även julbordspremiärerna hos våra restauranger i Nacka strand. Nytt för i år är att Restaurant J, Tornvillan och Fazer Food & Co får sällskap av Savör Restaurang och Bageri i julbordsserveringen. Varmt välkommen att boka din favorit.

 

Restaurant J

Restaurant J dukar upp ett traditionellt julbord med spännande inslag från havet. Här äter du vällagat vid sidan av en sprakande eldstad och med en fantastisk utsikt över fjärden.

Serveras från 28 november till 24 december.

Boka julbord

 J:s Tornvilla

På en av Stockholms mest natursköna platser bjuder J:s Tornvilla på ett klassiskt julbord med traditionella smaker. Här skapas harmoni genom genuin matglädje och vacker 1800-talsmiljö.

Serveras från 5 december till 23 december

Boka julbord

 


 

Julbordspaket

Julborden på Restaurant J och Tornvillan kan även kombineras med en övernattning på Hotel J. Efter ett julbord är det riktigt skönt att ha nära till en god nattsömn. Och att dessutom få vakna upp till en härlig frukostbuffé

Kan bokas från 1 december till 21 december
+46 8-601 30 00
info@hotelj.com

Boka julbord

 


 

Savör Restaurang och Bageri

Klassiska smaker och vegetariska inslag, det är melodin när Savör Restaurang och Bageri bjuder in till sin julbordspremiär. Och såklart blir det ett gottebord av riktigt hög klass.

Serveras torsdag till lördag, från 5 december till 21 december

Boka julbord

 


 

Fazer Food & Co

Mitt i Nacka strand kan du avnjuta ett generöst julbord på Fazer Food & C0 med klassiska rätter, tolkade av köksmästare Benny Netzell. Här finns allt som hör julbordet till – och lite till.

Serveras från 2 december till 20 december

Boka julbord

 

Foto: Beatrice Graalheim