För hyresgäster

Hyresnytt

Det händer mycket i Nacka strand. Här uppdaterar vi kontinuerligt med information och händelser som kan vara bra att veta och känna till för dig som bor eller verkar i området.

Parkering och betallösningar

Under senhösten kommer vi att uppgradera/modernisera våra parkeringsautomater. Vi ska göra det enklare för dig som parkerar och löser biljett.

Sjung om studentens lyckliga dar

Nu är det dags för våra gymnasieelever att ta studenten. Vare sig du är familj, vän eller bara nyfiken är du välkommen att fira och ta del av studenternas utspring.

Sommarstädning på området

Sommaren är runt hörnet och det har blivit dags för städning av våra garage och trapphus. Vi kommer att börja städa vecka 23, information kring tider kommer att sättas upp i respektive trapphus och garage när det är dags.

Äntligen ute

Äntligen öppnar den härliga uteserveringen på Restaurant J. Här njuter du av sol hela dagen och Stockholms förmodligen vackraste solnedgång.

Nytt cykelförråd

Under vecka 20 beräknas även det nya cykelrummet i Cylindergaraget vara färdigt, då är det bara att leda cykeln genom garageinfarten och ta vänster på Entréplan.