Hyresnytt

För hyresgäster

Hyresnytt

Det händer mycket i Nacka strand. Här uppdaterar vi kontinuerligt med information och händelser som kan vara bra att veta och känna till för dig som bor eller verkar i området.

Nyöppning av infartsparkering!

Nu är infartsparkeringen i Torggaraget i Nacka Strand öppen igen! Här finns ca 200 p-platser för den som vill ställa bilen och ta bussen eller Sjövägen in mot stan.

Parkering och betallösningar

Torggaraget 10 platser på plan 6
Cylindergaraget 8 platser på plan 3
Entrégaraget 8 platser på plan 3

Frågor om laddplatserna besvaras av Bee Charging Solutions.
Kontakt: 077- 44 33 900 / Bee.se/app

Aktuell info om parkering

I samband med att nya p-automater installeras och nya zonkoder införs vill vi börja med att be om ursäkt för att det kommer att vara lite stökigt med parkeringen under ett par veckor. Från och med i morgon fredagen den 10/1 kommer de gamla p-automaterna inte längre att gå att använda.

Fler och bättre laddplatser

I januari 2020 påbörjar vi arbetet med att utöka och uppgradera våra olika laddplatser. Vi ska ersätta de nuvarande laddstolparna och under denna period kommer det inte vara möjligt att ladda bilen. Vi kommer att informera om den aktuella tidsperioden för arbetet vid respektive laddplats.

Ta trappan igen

Nu är snart ombyggnationen klar och äntligen tillgängliggörs den stora trappan från båthamnen till torget igen. Trappan beräknas att öppna någon gång under januari 2020. Tack för ert tålamod! 

Parkeringsnyheter

Uppgradering/modernisering av våra parkeringsautomater har på-börjats och beräknas vara klart i januari 2020. Automaterna byts ut eller görs om för att förenkla för dig som parkerar och ska lösa biljett. Med uppgraderingen kommer även p-avgifterna att justeras för första gången på många år.

Parkering och betallösningar

Under senhösten kommer vi att uppgradera/modernisera våra parkeringsautomater. Vi ska göra det enklare för dig som parkerar och löser biljett.

Sjung om studentens lyckliga dar

Nu är det dags för våra gymnasieelever att ta studenten. Vare sig du är familj, vän eller bara nyfiken är du välkommen att fira och ta del av studenternas utspring.

Sommarstädning på området

Sommaren är runt hörnet och det har blivit dags för städning av våra garage och trapphus. Vi kommer att börja städa vecka 23, information kring tider kommer att sättas upp i respektive trapphus och garage när det är dags.

Äntligen ute

Äntligen öppnar den härliga uteserveringen på Restaurant J. Här njuter du av sol hela dagen och Stockholms förmodligen vackraste solnedgång.