Aktuellt

Mer liv och rörelse, fler möjligheter och utökat utbud. Följ stadsdelens utveckling och håll dig uppdaterad om nya projekt, nyinflyttade företag, invigningar och havsnära arrangemang.

Restaurang Heat

Heat är restaurangen där hemlagad mat ligger i fokus. I allt från förrätter till deras goda lunchbuffé kan du som gäst förvänta dig vällagad, hemgjord mat gjort med kärlek och på de bästa av råvaror. På Heat kan du även beställa catering, eller boka deras lokal till din fest.

Möt Tina Wahlstedt på TAM

Tina Wahlstedt är kommersiell förvaltare på TAM Asset Management. Hon gillar att få vara med och möta det nya Nacka Strand med alla de förändringar som sker i området. Såklart även Nacka Strands fantastiska läge vid vattnet med närheten till både Stockholm och skärgården tack vare pendel- och skärgårdsbåtar, och den marina miljön i båthamnen.

Möt Georg Belessis på TAM

Georg Belessis arbetar som teknisk förvaltare på TAM Asset Management. Han ansvarar för all service samt tekniska installationer i fastigheterna, både inre och yttre. I Nacka Strand trivs han med det breda utbudet och den variation som finns i fastigheterna. Allt från kontor till skola och restauranger.

Möt Annelie Åstrand på TAM

Annelie Åstrand arbetar med uthyrning av lokaler på TAM Asset Management. Hon trivs i Nacka strands blandade bebyggelse med byggnader av olika karaktär – allt från äldre fabriksbyggnader till modernare fastigheter, restauranger och det fina hotellet J. Det är något visst med stadsdelens mix av kommersiella fastigheter och bostäder, historia, framtidsvisioner och, inte minst, närheten till vattnet.

Möt Christoffer Rodin på TAM

Christoffer Rodin är VD på TAM Asset Management och han är en av personerna som verkar för utvecklingen av Nacka strand. Här gillar han läget, närheten till stan, havet och den fina naturen i området. Men också att få börja och avsluta varje arbetsdag med en båttur över fjärden.

Miss Goong

Miss Goong är för dig som söker en asiatisk smakupplevelse – allt från sushi och thairätter till pokébowl’s och yakiniku. Här görs maten från grunden på de bästa av råvaror och under ledning av den smaksäkra kocken Buakhai Duangbutdee, som tidigare arbetat på några av stans bästa restauranger. På Miss Goong kan du även beställa take away eller mat till ditt evenemang.

Torghuset

Mitt i Nacka strands pulserande företagskluster ligger Torghuset. Torghuset är en fristående byggnad på ca 3000 kvm, fördelat på fyra plan.

Tasting Italy - ny deli i Nacka Strand

Nu har det öppnat en italiensk delikatessbutik i Nacka strand. Det är Italiana Food Selections som satsar på en liten deli – Tasting Italy – som du hittar på Automobilgatan 4, i samma byggnad som Fazers restaurang.

En liten pärla vid havet

Precis invid vattnet i Nacka Strand utvecklar Patriam nu genomtänkta och tidlösa hem i nära samarbete med det danska arkitektkontoret Arkitema Architects.

Känn lugnet på Njuta Spa

På en klippa i Nacka Strand, med utsikt över Stockholms inlopp ligger Njuta Spa. Det är en oas skapad för den som vill stanna upp och få tid att njuta. Här kan man unna sig tid för omvårdnad, ta hand om kropp och själ och uppleva harmoni i en skön omgivning utan att trängas med andra. Njuta Spa drivs av Anneli Helmerson och Marie Emdevik.

Julbord i Nacka Strand

Julen närmar sig och så även julbordspremiärerna hos våra restauranger i Nacka strand. Nytt för i år är att Restaurant J, Tornvillan och Fazer Food & Co får sällskap av Savör Restaurang och Bageri i julbordsserveringen. Varmt välkommen att boka din favorit.

Träna hemma

Träning och rörelse är super för hälsan, men det kan vara svårt att hinna med. Sjukgymnasten och fysioterapeuten Naemi Örjans, på SATS, tipsar om hur du kan hålla dig hälsosam med enkla hemmaövningar – All träning är bättre än ingen träning!

Fashion Sample Sale

Den 18-19 oktober är det dags för Stockholms största sample sale. Stockholm Fashion District bjuder in till två modespäckade dagar med möjligheten att fynda plagg och accessoarer från över 150 olika varumärken.

Stockholm Moderna

Den 25-27 oktober är det dags för Stockholm Moderna, en mässa och en stor möjlighet att handla konst, design, inredning och samlarföremål från 1900-talet. Här hittar du allt från möbler, mattor, skulpturer, silver, smycken, glas och porslin.

Affordable art fair

Den 10–13 oktober förvandlar Nacka strandmässan sina lokaler till ett inspirerande konstgalleri. Under ett och samma tak samlas allt från välkända konstnärer till talanger och potentiella stjärnskott. Och det bästa utav allt – det är prisvärt!

Stockholm Beer & Whisky Festival

Den 26-28 september och/eller den 3-5 oktober är du varmt välkommen till världens första och största öl- och whiskymässa: Stockholm Beer & Whisky Festival. Bryggerier och destillerier från hela världen samlas på Nacka strandsmässan för att presentera sina klassiker och nyheter.

200 nya bostäder

I höst påbörjar förberedelserna inför byggnationen av 200 nya bostadsrätter på höjden i Nacka strand. Bakom projektet ligger bostadsutvecklaren Besqab.

Funky Chicken Food Truck

Varje dag vid lunch står de på Augustendalstorget i Nacka Strand, redo att servera en härlig atmosfär och riktigt god mat. Funky Chicken food truck, ett passionerat gäng som älskar vad de gör –att servera vällagad street food. Med sig i bagaget har de en vinst i ”Stockholm Burger Fest 2016” där deras hamburgare vann både juryn och folkets hjärtan. Men hur har deras resa sett ut?

Upplev Stockholm med båt

Stockholms innerstad är svårslagen, men om du vill uppleva något ännu mer idylliskt ska du ge dig ut i skärgården. Niclas Sjögren driver Marinmäklarna i Nacka strand. Han hjälper dig att hyra båt så att du kan upptäcka skärgården eller bara ta en tur runt Djurgården.

Nacka Företagarträff

Onsdagen den 21 februari är det dags för Nacka Företagarträff på Nacka Strandsmässan. Där kan du som besökare bekanta dig med de deltagande företagen, få nya impulser och knyta nya kontakter. Företagarträffen öppnar kl. 11:30 och som besökare har du fri entré. Stannar du till efter kl. 17:00 får du även gå på prisutdelning och pubmingel som startar ca kl. 17:30. Det finns möjligheter att köpa enkel lunch och fika hela dagen.