Aktuellt

Mer liv och rörelse, fler möjligheter och utökat utbud. Följ stadsdelens utveckling och håll dig uppdaterad om nya projekt, nyinflyttade företag, invigningar och havsnära arrangemang.

Stockholm Moderna

Den 25-27 oktober är det dags för Stockholm Moderna, en mässa och en stor möjlighet att handla konst, design, inredning och samlarföremål från 1900-talet. Här hittar du allt från möbler, mattor, skulpturer, silver, smycken, glas och porslin.

Stockholm Beer & Whisky Festival

Den 26-28 september och/eller den 3-5 oktober är du varmt välkommen till världens första och största öl- och whiskymässa: Stockholm Beer & Whisky Festival. Bryggerier och destillerier från hela världen samlas på Nacka strandsmässan för att presentera sina klassiker och nyheter.

200 nya bostäder

I höst påbörjar förberedelserna inför byggnationen av 200 nya bostadsrätter på höjden i Nacka strand. Bakom projektet ligger bostadsutvecklaren Besqab.

Skärgård möter huvudstad

Nacka strand är en skärgårdsupplevelse bara en bit från Stockholms gågator. Här är pulsen lagom, storstadstrafiken obefintlig och havsutsikten slående. Här tar man båten in till stan, vilket Lars Jensen och Pernilla Färnlund tycker ökar livskvalitén enormt.

Affordable art fair

Den 10–13 oktober förvandlar Nacka strandmässan sina lokaler till ett inspirerande konstgalleri. Under ett och samma tak samlas allt från välkända konstnärer till talanger och potentiella stjärnskott. Och det bästa utav allt – det är prisvärt!

Funky Chicken Food Truck

Varje dag vid lunch står de på Augustendalstorget i Nacka Strand, redo att servera en härlig atmosfär och riktigt god mat. Funky Chicken food truck, ett passionerat gäng som älskar vad de gör –att servera vällagad street food. Med sig i bagaget har de en vinst i ”Stockholm Burger Fest 2016” där deras hamburgare vann både juryn och folkets hjärtan. Men hur har deras resa sett ut?

Upplev Stockholm med båt

Stockholms innerstad är svårslagen, men om du vill uppleva något ännu mer idylliskt ska du ge dig ut i skärgården. Niclas Sjögren driver Marinmäklarna i Nacka strand. Han hjälper dig att hyra båt så att du kan upptäcka skärgården eller bara ta en tur runt Djurgården.

Fashion Sample Sale

Den 12 – 13 april är det dags för Stockholms största sample sale. Stockholm Fashion District bjuder in till två modespäckade dagar med möjligheten att fynda plagg och accessoarer från över 150 olika varumärken.

Nacka Företagarträff

Onsdagen den 21 februari är det dags för Nacka Företagarträff på Nacka Strandsmässan. Där kan du som besökare bekanta dig med de deltagande företagen, få nya impulser och knyta nya kontakter. Företagarträffen öppnar kl. 11:30 och som besökare har du fri entré. Stannar du till efter kl. 17:00 får du även gå på prisutdelning och pubmingel som startar ca kl. 17:30. Det finns möjligheter att köpa enkel lunch och fika hela dagen.