Nyhet

Julbord i Nacka strand

I Nacka strand dukar flera restauranger upp till julbord på eget vis. Vad sägs om ett julbord kombinerat med levande musik, ett klassiskt julbord på en av Stockholms mest natursköna platser, eller ett julbord med spännande influenser från havet? Allt hittar du på våra restauranger nedan.

Fazer Restaurang

På Fazer får du ett julbord med den perfekta kombinationen av god mat, lena drycker och levande musik. Ta del av en julmeny omsorgsfullt skapad av kökschef Niclas Svensson.  Sötsakerna som hör julen till står uppdukade på det stora godisbordet i restaurangens chambre separée.

Boka bord på: 08 – 716 82 40

J:s Tornvillan

Omfamna julen och njut av att vara på en av Stockholms mest natursköna platser. På J:s Tornvillan serveras ett klassiskt julbord med traditionella smaker i historisk 1800-tals miljö. Ta del av en harmonisk jul, full av matglädje.

Boka bord här  eller på 08 – 601 30 21

Restaurant J

Njut av ett traditionellt julbord med spännande influenser från havet. Tillsammans med ett välsmakande julbord har du en vacker utsikt över fjärden och kan värma dig vid en sprakande brasa.

Boka bord här  eller på 08 – 601 30 25